Dondurma Karışımları Tozları
Ana sayfa > Dondurma Karışımları Tozları

Türkiye, meyve ve kuruyemiş çeşitliliği bakımından dünyadaki sayılı ülkelerden biridir. Firmamız da ülkemizin bu nimetinden yararlanarak sadece taze meyve ve kuruyemişler kullanarak dondurma üretimine yönelmiştir. Püre, paste, aroma gibi endüstriyel işlem görmüş, yapay ve pahalı ham maddeler kullanmanıza artık gerek yok. Tamamen bitkisel kaynaklardan üretilen My Gelato Dondurma Tozları ile dilediğiniz dondurmayı, taze malzeme kullanarak hem de ithal ürünlere nazaran oldukça hesaplı bir şekilde üretebilirsiniz. Taze meyve ve kuruyemiş tedariki yapamadığınız durumlarda ise yine My Gelato dondurma tozları kullanılarak, aroma ile de dondurma üretiminize devam edebilirsiniz.


Gelato Frutto Meyveli Dondurmalar için Toz Karışım, istenilen meyve ile kullanılabilmektedir. Her meyveye göre özel olarak ayarlanmış dondurma reçetelerimizi kullanarak, dilediğiniz meyveyi, taze malzeme kullanarak dondurma haline getirebilirsiniz. Meyveli Dondurma Toz karışımlarımız soğuk olarak da üretilebilmektedir. Bir diğer deyişle, dondurma karışımını pişirmenize gerek kalmadan oda sıcaklığında eritip yarım saat dinlendirmenizin ardından dondurma makinesinde üretim yapabilirsiniz.


 

GELATO FRUTTO: (SICAK/ SOGUK PROSES)
Bütün meyveler ile kullanılabilen meyveli dondurma bazı.

1 kg Çilekli Dondurma İçin Önerilen Reçete;
 

Malzeme Kullanılan Miktar
Gelato Frutto Meyveli Baz 100 gram
Taze Çilek Püresi 350 gram
Toz Şeker 167 gram
Süt 83 gram
Su 296 gram

Diğer meyveler ile ilgili reçeteleri öğrenmek ve detaylı bilgi için tıklayınız...

 




Sütlü dondurmalar için farklı çeşit dondurma tozlarımız bulunmaktadır. Süt yoğunluğu fazla olan dondurma çeşitleri olarak; vanilya, sade, çikolata, hindistan cevizi ve bütün kuruyemiş tipleri sayılabilir. Her süt tipi ile kullanabileceğiniz dondurma toz karışımlarımız sütün kendine has lezzetini ön plana çıkaracak ve dondurmaya en iyi kıvamı gelecek şekilde tasarlanmıştır. İçerisindeki kıvam verici maddeler bitkisel kaynaklardan üretilmekte olup sağlığa hiçbir zararı bulunmamaktadır. Profesyonel bir dondurma makinesi ve süt pişirme pastörize makinesi ile mükemmel dondurmaları dondurma tozumuzla üretebilirsiniz.



3 çeşit sütlü dondurma tozumuz bulunmaktadır;

1- GELATO ITALIANO: (SICAK PROSES)
İtalyan usulü gelato üretimi için kullanılan, pişirilerek eritilen dondurma tozu.

2- GELATO TURCO: (SICAK PROSES)
Türk usulü dondurma üretimi için kullanılan, pişirilerek eritilen dondurma tozu.

3- GELATO COLD ITALIANO: (SICAK SOĞUK PROSES)
Bütün dondurma tipleri için kullanılabilen, dilenirse soğuk olarak da eritilebilen,
pişirilmesi zorunlu olmayan dondurma tozudur.

Sütlü dondurmalar ile ilgili reçeteler ve detaylı bilgiler için tıklayınız...

 
 
ROMDO © Tüm Hakları Saklıdır. Ana Sayfa | Hakkımızda | Mehen Hakkında | Ürünler | Dondurma Karışımları Tozları | İş Seçenekleri - Paket Fiyatlar | İletişim Mersin web tasarım